Içisleri Bakan Yardimcisi Erdil Açiklamasi '2023 Yilbasini Huzurla, Güvenle Beraber Yasayacagiz'

Izmir Valiliginde “Yilbasi Güvenlik Tedbirleri” konulu toplantiya baskanlik eden Içisleri Bakan Yardimcisi Tayyip Sabri Erdil, ülke genelinde kolluk kuvvetlerinin görev basinda oldugunu ifade ederek, “2023 yilbasini huzurla, güvenle beraber yasayacagiz” dedi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Erdil Açiklamasi '2023 Yilbasini Huzurla, Güvenle Beraber Yasayacagiz'
Içisleri Bakan Yardimcisi Tayyip Sabri Erdil, Izmir Valiliginde düzenlenen “Yilbasi Güvenlik Tedbirleri” konulu toplantiya baskanlik etti. Erdil, valilikte gerçeklestirilen toplanti sonrasi gazetecilere yaptigi açiklamada, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun talimatiyla güvenlik önlemlerini yakindan takip etmek ve vatandaslarin daha güvenli ve huzur içerisinde yeni yila geçisi için sahada görevde olduklarini söyledi.



Bakan Soylu’nun da sahada oldugunu ifade eden Erdil, "Yardimcilari olarak biz de çalisiyoruz. Bu vesileyle bugün de güzel Izmir’deyiz. Sayin Valimizle birlikte birkaç yeri ziyaret edecegiz. Görev basindaki arkadaslarimizi izleyecegiz. Onlarla birlikte olacagiz" dedi.

Yeni yilin ülke için ve topyekun insanlik için iyi geçmesi temennisinde bulunan Erdil, "Bugün, bu gece için özellikle Türkiye genelinde kolluk kuvvetlerinden 31 bin ekip, 189 bin 200 küsur personelimiz, güvenlik personelimiz, emniyetten müdürlügümüzden jandarma genel komutanligina, sahil güvenlik komutanligimizdan kolluk kuvvetlerimize hepsi alanda olacaklar" diye konustu.

Türkiye genelinde üç gün boyunca güvenlik önlemleri aldiklarini aktaran Erdil, sözlerini söyle sürdür"30 Aralik - 2 Ocak arasinda üç günlük süre içerisinde yine önlemleri üst düzeyde alacak arkadaslarimiz. Bu dogrultuda 2023 yilbasini huzurla, güvenle beraber yasayacagiz. 2023 yilinin ülkemiz için, topyekûn insanlik için daha güzel bir gelecek insa etmek, umut ve bereket insa etmek için iyi geçmesini diliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA