Vali Epcim Ve Baskan Pekmezci Bayburtspor Için Temaslarda Bulundular

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, TFF 2. Ligde zor günler geçiren Bayburt Özel Idare Sporun gelecegini planlamak için Istanbul’da Bayburtlu is adamlarini ziyaret ettiler.

Vali Epcim Ve Baskan Pekmezci Bayburtspor Için Temaslarda Bulundular
Bayburt Özel Idare Sporun içinde bulundugu durumdan en kisa sürede nasil çikabileceginin ele alindigi görüsmelerde Baskan Pekmezci ve Vali Epcim Bayburtlu is adamlarini ziyaret ederek istisarelerde bulundular.

Pekmezci, 3 günlük yogun bir programla gerçeklestirdikleri ziyaretlerin ardindan yaptigi açiklamada, “Valimiz Cüneyt Epcim ile beraber 3 günlük programimizda Bayburt Özel Idare Spor Kulübümüzün gelecegini planlamak için Istanbul’da bulunan is adamlarimiz Fuat Guguloglu, Fuat Fettahoglu, Nuh Aydin, Sunay Turan, Ali Osman Gür, Resat Narman, Murat Bayburtlu, Dr. Hicabi Gökdereli, Mehmet Adigüzel ve Serdar Akgün’ü ziyaret ettik ve toplantilar gerçeklestirdik. Bizlere Istanbul’da isyerlerinin kapilarini açarak, misafir eden kiymetli hemsehrilerimizin her birine ayri ayri misafirperverlikleri ve destekleri için tesekkür ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA