Dolandiricilik Çetesi Liderinin Masal Gibi Hayati

Vatandaslarin devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandirarak milyonlarca liralik vurgun yapan çetenin lideri R.T’nin lüks içinde bir hayat sürdügü ortaya çikti.

Dolandiricilik Çetesi Liderinin Masal Gibi Hayati
Alinan bilgiye göre, Yalova merkezli operasyonda devre mülk sahiplerini hedef alan çeteye büyük darbe indirildi. Yalova Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen operasyonda gözaltina alinan 26 kisinin içinde çete lider R.T’nin yer aldigi ögrenildi.

Çiragan Sarayi’nda evlilik teklifi

Devre mülk sahiplerinin bilgilerini çalan daha sonra özelikle yaslilari hedefine alan çetenin bugüne kadar milyonlarca liralik vurgun yaptigi tahmin ediliyor. Çete lideri R.T lüks içindeki yasamini sosyal medyada gözler önüne seriyor. Görüntülerde R.T’nin özellikle kiz arkadasini Yalova’dan alarak helikopterler Çiragan Saray’ina götürmesi ve burada evlenme teklif ettigi anlar sosyal medyada dikkati çekiyor.

Magdur sayisi artiyor

Devre mülkleri yüksek bedellerde yabancilara satilacagini vaat ederek vatandaslari agina düsüren dolandiricilar, satis için internette reklam vereceklerini söyleyerek magdurlara kredi çektirdigi ögrenildi. Bu ve benzeri yöntemlerle çok sayida magdurdan milyonlarca liralik parayi vurgun yapan çete üyelerinin Yalova Emniyeti’ndeki islemleri sürüyor. Olayla ilgili magdur sayisinin her geçen gün arttigi ögrenildi.
Kaynak: İHA