Altinova 4. Uluslararasi Resim Sergisi Açildi

Yalova’nin Altinova ilçesinde 7 ülkeden 11 yabanci sanatçi ile 12 Türk ressamin katildigi Altinova Belediyesi 4. Uluslararasi Resim Sergisi, düzenlenen törenle açildi.

Altinova 4. Uluslararasi Resim Sergisi Açildi
Küratörlügünü Ilhan Aydan ve Aygül Okutan’in yaptigi Altinova Belediyesi 4. Uluslararasi Resim Sergisi, Altinova Belediyesi Konferans ve Dügün Salonu’nda kapilarini sanatseverlere açti. Açilista Belediye Baskani Dr. Metin Oral, yaptigi konusmada “Geçtigimiz yillarda hem Yalova hem de Türkiye’den katilan sanatçilarimizla sergiler yapmistik. Bu yil içerinde ikinci uluslararasi bir sergini açtik. O yüzden bizim için önemli ve çok kiymetli bir gün. Katki saglayan bütün sanatçi arkadaslara çok tesekkür ediyorum. Özellikle gençlerimize bir rol model olmasi, kendilerine sanatsal açidan bir yol çizebilmeleri adina yol gösterecegine inaniyorum” dedi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyigit ise Altinova’nin her alanda önde ve öncü bir ilçe oldugunu belirtti.

AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüs, Meliha Akyol’un selamla konusmasi yaptigi program serginin açilisinin ardindan gezilmesiyle devam etti.

Serginin açilisinin ardindan davetliler sanatçilarin bir birinden güzel eserlerini yakindan görme firsati buldu. Serginin hayirli olmasini dileyen Belediye Baskani Dr. Metin Oral, tüm vatandaslari sergiyi gezmeye davet etti.
Kaynak: İHA