Yorgan Altindan Uyusturucu Çikti Açiklamasi 2 Gözalti

Aksaray’da uyusturucu tacirlerine yönelik bir eve operasyon düzenleyen jandarma, yorgan altina saklanmis 100 gram metamfetamin ele geçirdi. Olayla ilgili 2 süpheli gözaltina alindi.

Yorgan Altindan Uyusturucu Çikti Açiklamasi 2 Gözalti
Edinilen bilgiye göre, uyusturucuyla mücadele çerçevesinde etkin bir çalisma yürüten Aksaray Il Jandarma Komutanligi, elde ettigi bilgiler dogrultusunda Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde uyusturucu ticareti yaptigi belirlenen 2 sahsi takibe aldi. Teknik ve fiziksel olarak takibe alinan sahislar 4 gün boyunca jandarma istihbarat subesi ekiplerince anbean takip edildi. Yeterli delil ve bulgulara ulasilmasinin ardindan operasyon için dügmeye basan jandarma ekipleri Hashas Mahallesinde bir eve baskin yapti. Gerçeklestirilen operasyona hassas burunlu narkotik detektörü ’Kaput’ isimli köpekte katildi.

Operasyonda Mahmut A. (29) ve Feride D. (34) isimli sahislar suçüstü yakalanarak gözaltina alinirken, evde yapilan aramalarda yere serili yorganin altinda 100 gram metamfetamin ve 4 adet uyusturucu madde kullanma aparati ele geçirildi. Süpheliler sorgulanmak üzere Il Jandarma Komutanligina götürüldü, olayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA