Baskan Koças Açiklamasi 'Aksaray, Ticaret, Sanayi Ve Turizm Alaninda Hizli Projelere Ev Sahipligi Yapacak'

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO) Baskani Ahmet Koças, Aksaray’in ticaret, sanayi ve turizm alaninda hizli projelere ev sahipligi yapacagini söyledi.

Baskan Koças Açiklamasi 'Aksaray, Ticaret, Sanayi Ve Turizm Alaninda Hizli Projelere Ev Sahipligi Yapacak'
ATSO’da 24 Kasim’da tamamlanan seçimlerde 4 yil aradan sonra tekrar Yönetim Kurulu Baskani olan Ahmet Koças, 3 dönem üst üste ATSO Meclis Baskanligini kazanan Fatih Tekin ile birlikte basin toplantisi gerçeklestirdi. Basin mensuplari ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Baskan Koças, ATSO’nun yeni dönemde hizla proje arastirmasi ve gelistirme çalismalarina basladigini söyledi.

Baskan Koças, "Ilk kez 60 kisilik Istisare Kurulu kuruldu. Ticaret, sanayi ve turizm alaninda Aksaray hizli projelere ev sahipligi yapacak. Kentteki kurum ve kuruluslar basta olmak üzere oda üyeleri ve diger sivil toplum kuruluslari ile uyum içerisinde olacagiz. 4 yil içerisinde tamamlanmayan proje kalmayacak. 4 yil önce yarim kalan Mobilyacilar Sitesi projesi için 3 defa toplanti gerçeklestirildi.

60 kisilik istisare ekibi arastirmalarini tamamladi ve proje çalismalari hizlandi. Ticaret ve sanayideki sorunlari yakindan takip ederek uyum içerisinde çalisma yapacagiz. Küçük sanayi sitemizde dükkan sorunu yasayan üyelerimiz var. Eski dükkanlarindan yeni dükkanlarina geçerken sikinti yasayan üyelerimiz var. Gerekli kurumlarimizla birlikte hareket ederek en hizli ve en iyi sekilde sorunlari çözecegiz. Galericiler Sitesinde yeterliligi ölçer sekilde çalisma yapacagiz. Gerek duyuluyorsa sitemizde büyümeye gidecegiz. Yapamayacagimiz hiçbir seyin sözünü vermek istemiyoruz. Bahsettigimiz ve gelistirecegimiz projelerle Aksaray’i gerçekten hak ettigi yerlere tasiyacagiz. Bir uyum yakaladik, bu uyumu güçlendirdikçe Aksaray’i güçlendirecegiz. Aksaray için kurumlar, STK’lar hep birlikte uyum içerisinde çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA