Yanginda Cani Pahasina 5 Çocugu Kurtaran Sahis O Anlari Anlatti

Artvin’in Arhavi ilçesindeki 4 katli bir binanin ikinci katinda çikan yanginda adeta can pazari yasandi. Yanginda evde mahsur kalan çocugu cani pahasina kurtaran Serdar Memisoglu, o anlari anlatti.

Yanginda Cani Pahasina 5 Çocugu Kurtaran Sahis O Anlari Anlatti
Yangin ilçeye bagli Musazade Mahallesinde gece 01.00 siralarinda meydana geldi. Resul Özyolcu’un oturdugu evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Can pazarinin yasandigi yanginda evde bulunan Resul Özyolcu, esi Leman Özyolcu ve çocuklari Havvanur (7), Edanur (3), Sedanur (4) Cemile (5) ve Berrak (1) Özyolcu çevredekilerin yogun ugraslari sonucu kurtarildi. Dumandan etkilenen çocuklar ambulansla Arhavi Devlet Hastanesine kaldirildi.

5 yasindaki Cemile son anda kurtarildi

Yangin sirasinda evden çikartilamayan ve dumandan etkilenerek bayilan Cemile Özyolcu, Serdar Memisoglu isimli bir vatandas tarafindan son anda kurtarildi. Atletini suda islatip yüzüne saran Memisoglu, yerde baygin halde bulunan Cemile’nin hayata tutunmasini sagladi.

O anlari anlatan Memisoglu sunlari dile getirdi:

“Gece is yerinden eve giderken itfaiyelerin sesini duydum, yangin olan yöne dogru gidince, yogun bir ev yangini oldugu fark ettim. Gittigime evin sahipleri evde çocuk var evde çocuk var diye bagiriyordu. Direk kapiya dogru yöneldim. Kapiya tekme attim açilmadi, bir arkadasla birlikte tekrar vurduk açildi. Içeri girdik yogun dumandan disari çiktik. Atletimi çikarttim suya soktum. Daha sonra burnuma baglayarak evin içine girdim. Çocuklardan biri yorgana sarili yerde baygin halde yatarken buldum. Çocugu alim camdan disari verdim. Allah’a sükür can kaybi olmadan yardimci olabildiysek ne mutlu bize.”
Kaynak: İHA