Tantuni Restoranini Yerle Bir Ettiler, Motosikletleri Kirdilar

Esenyurt’ta tantuni restoranina giren kimligi belirsiz sahislar, çikan bir tartisma sirasinda ellerine aldiklari satir ve taburelerle isyeri önündeki motosikletlere defalarca vurdu. Dükkan camini sehpa firlatarak kiran süpheliler cep telefonu kamerasina yansidi.

Tantuni Restoranini Yerle Bir Ettiler, Motosikletleri Kirdilar
Olay, geçtigimiz Pazartesi aksam saatlerinde Esenyurt Baglarçesme Mahallesi’nde gerçeklesti. Iddiaya göre cadde üzerindeki bir tantuni restoraninda, kimligi belirsiz bir grup genç arasinda nedeni bilinmeyen tartisma çikti. Giderek büyüyen olayda bir kisi dükkanin önündeki sehpayi alip is yeri tezgahinin camini kirdi. Bununla da yetinmeyen sahislar kaldirimdaki tabureleri alarak restoran önünde park halindeki motosikletlere vurmaya basladi.

Sahislardan birinin elindeki satirla motosiklete vurdugu görülürken olay sonrasi süpheliler kayiplara karisti. Yasanan o anlar çevredeki cep telefonu kameralariyla saniye saniye görüntülendi.

Yasanan anlar kamerada

Yasanan o anlar çevredeki cep kameralariyla kaydedildi. Görüntülerde sahislarin ellerindeki satirla ve taburelerle restoran önündeki motosikletlere vurdugu, süphelilerden birinin ise eline sehpa alarak dükkanin camina firlattigi görüldü.

Kaynak: İHA