Terör örgütü PKK'ya katılmak için İran'a geçmek isterken tırın dorsesinde yakalandı
Ağrı'da terör örgütü PKK'ya katılmak için evinden ayrılan kadın, Gürbulak Sınır Kapısı'nda bekleyen bir tırın dorsesinde yakalandı.

TUTUKLANDI
Polis ekiplerince gözaltına alınan N.B, çıkarıldığı mahkemece 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan tutuklandı. N.B, emniyetteki ifadesinde, İran'da yaşayan Ş.A isimli teröristin, terör örgütü PKK'ya katılmak için kendisiyle iletişime geçtiğini anlattı.
TIRIN DORSESİNE BİNDİRİLDİ
Ş.A'nın yönlendirmesiyle Ağrı'dan Doğubayazıt'a geçtiğini belirten N.B, ilçede kendisini karşılayan kişiler tarafından sınır kapısına götürülerek burada bekleyen bir tırın dorsesine bindirildiğini söyledi.
N.B, geceyi geçirdiği dorsenin kapağının gümrük memurlarınca açılmasıyla yakalandığını ve polise teslim edildiğini kaydetti.