Kaymakam Okumus Kirsal Mahallelerde Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi

Selendi Kaymakami Halil Ibrahim Okumus, ilçeye bagli kirsal Çamlica Mahallesi’ndeki vatandaslari ziyaret ederek sorun ve sikayetlerini yerinde dinledi.

Kaymakam Okumus Kirsal Mahallelerde Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi
Selendi Kaymakami Ibrahim Okumus mahalle ziyaretlerinde ilçeye bagli Çamlica Mahallesi’ndeki vatandaslarla bulustu. Selendi Muhtarlar Dernegi Baskani ve Çamlica Mahalle Muhtari Bünyamin Demir ve mahalleliler tarafindan karsilanan Kaymakam Okumus, vatandaslarla toplanti düzenledi.

Vatandaslarin sorun ve önerilerini dinleyerek sorunlarin çözümü konusunda istisarelerde bulunan Okumus, kapilarinin her zaman vatandaslara açik oldugunu dile getirdi. Vatandaslarin talepleri dogrultusunda Kaymakam Okumus’a eslik eden kurum müdürleri tarafindan bilgi verildi.

Kaymakam Halil Ibrahim Okumus, Çamlica Mahallesi Muhtari Bünyamin Demir’e ve toplantiya katilarak görüs ve öneride bulunan vatandaslara tesekkür ederek toplantiyi sonlandirdi.

Okumus’un mahalle ziyaretine Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Muhammed Tok, Kaymakamlik Yazi Isleri Müdürü Ali Fatih Yagiz, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Ahmet Ayhan, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Çaglar Yilmaz, Ilçe Nüfus Müdürü Abdurrahman Yelboga Çamlica mahalle muhtari Bünyamin Demir ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA