Meksika'daki Cadilar Bayrami Partisinde Sahte Alkol Zehirlenmesi

Meksika’da düzenlenen Cadilar Bayrami partisinde çok sayida genç sahte alkolden zehirlendi.



Meksika’nin Puebla eyaletinin San Manuel semtinde düzenlenen Cadilar Bayrami partisinde sahte alkol krizi yasandi. Partinin düzenlendigi salonda bulunan çok sayida genç, satilan sahte içkilerden zehirlenerek fenalasti. Zehirlenen bazi gençlerin bilincini kaybederek bayildigi, bazilarinin ise istifra ettigi görüldü.

Partiye katilanlarin çogunun 18 yasin altinda lise ögrencisi oldugu belirtilirken, zehirlenen gençler yardim için ailelerini çagirdi. Partide bulunan gençler ve bazi aileler, organizatörlerin sahte içki sattiklari için zehirlendiklerini ifade etti.

Bazi anne babalar sahte içki ile çocuklarinin zehirlenmesine neden olan organizatörlerden sikayetçi olacaklarini söyledi.



Olay sonrasi partinin düzenlendigi salonun disinda çekilen ve sosyal medyada paylasilan görüntülerde sahte alkolden zehirlenmis 8 genç görülüyor. Bazi gençlerin bilinçsizce yerde yatmasi dikkat çekerken, olayin görgü taniklari partiye yüzlerce kisinin katildigini, sahte içkiden zehirlenenlerin sayisinin çok daha yüksek oldugunu belirtti.

Olayla ilgili su ana kadar resmi bir açiklama yapilmadi.
Kaynak: İHA