Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Gençlerimizin Omuzlarinda Yükselecek'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Cumhurbaskanimizin üzerinde sürekli durdugu yeni yüzyil Türkiye’nin yüzyili olacak hedefi ve misyonu gençlerimizin omuzlarinda yükselecek” dedi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Gençlerimizin Omuzlarinda Yükselecek'
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci yogun temposuna ragmen her firsatta ögrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Baskan Pekyatirmaci ilçenin farkli noktalarinda bulunan okullara ziyarette bulunarak okul idarecileri ve ögrencilerle hasbihal etti. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci ve Selçuklu Ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar’in gün boyu devam eden okul ziyaretlerinde Nurcan Akpinar Ilkokulu, Buhara Ekolojik Kültür Anaokulu, Mustafa Büyükkaplan Hafiz Anadolu Imam Hatip Lisesi, Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yer aldi.

“Türkiye Yüzyili gençlerimizin omuzlarinda yükselecek”

Gençlerin, gelecegin mimari ve yükselen degeri oldugunun altini çizen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Ben firsat buldukça gençlerimizle, ögrencilerimizle bir araya gelmeye büyük önem veriyorum. Çünkü onlarin enerjileri bizlerin çalisma heyecanini ve gayretini arttiriyor. Gençlerimiz gelecegimizin güvencesi. Cumhurbaskanimizin üzerinde sürekli durdugu yeni yüzyil Türkiye’nin yüzyili olacak hedefi ve misyonu gençlerimizin omuzlarinda yükselecek. Biz bu manada gençlerimize güveniyoruz ve onlarin gelecege emin adimlarla yürümesinde üzerimize düsen ne varsa elimizden gelenin fazlasiyla onlarin yaninda yer almaya devam edecegiz. Insallah bu azim ve gayret ile birlikte yeni yüzyil Türkiye Yüzyili olacak ” dedi.



“Egitimle ilgili her konuda Selçuklu Belediyemiz hep yanimizda”

Selçuklu Belediyesi’nin egitime olan desteklerini her platformda hissettiklerini ifade eden Selçuklu Ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar, “Belediyemizin ve sahsinda Selçuklu Belediye Baskanimizin egitime ve egitimciye olan desteklerini her daim hissediyoruz. Kurumlar arasi is birligi ve dayanismayi egitimin her safhasinda görüyoruz bu durum bizleri bir egitimci olarak ziyadesiyle memnun ediyor. Destekleri ve yol arkadasliklari için Selçuklu Belediyemize ve Selçuklu Belediye Baskanimiz Ahmet Bey’e tekrar tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA