Yasindan Büyük Suç Kaydi Vardi, Yakalandi

Bursa’da toplamda 62 suç kaydi, 40 yil kesinlesmis hapis cezasi ve 17 hirsizlik suçundan aranmasi olan 21 yasindaki suç makinasi polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Yasindan Büyük Suç Kaydi Vardi, Yakalandi
Bursa’nin merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yildirim ilçelerinde bulunan is yerlerinden, çelik kasa, oto, otodan hirsizlik ve kasten yaralama olaylari olmak üzere toplamda 17 suçtan aranan 21 yasindaki M.A.’nin daha önceden de çesitli suçlardan kesinlesmis 40 yil hapis cezasi bulundugu ögrenildi.

Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligine bagli ekipler süpheliyi yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Süphelinin is yerlerinden hirsizlik yapmadan önce araç çaldigi ve çalinti plaka takarak olaylari gerçeklestirdigini belirleyerek 230 güvenlik kamerasini incelemeye aldi.

Toplamda 62 adet suç kaydi bulunan M.A. Sirinevler mahallesindeki ikametine düzenlenen baskin sonucu yakalanarak emniyete götürüldü. Süphelinin ikametinde yapilan aramalarda ise ruhsatsiz silah ele geçirilirken çalinti oldugu belirlenen malzemelere el konularak sahiplerine teslim edildi.

Olaylari gerçeklestiren M.A.’ya yardim ve yataklik eden ve önceden yakalanan 4 süpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyette islemleri tamamlanan M.A. ise adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA