Murat Dagi Termal Ve Kayak Merkezi Yeni Sezona Hazirlaniyor

Termal ve kayagin bir arada oldugu Türkiye’nin ilk ve tek kayak merkezi Murat Dagi Termal ve Kayak Merkezi yeni sezona hazirlaniyor.

Murat Dagi Termal Ve Kayak Merkezi Yeni Sezona Hazirlaniyor
Kütahya’nin Gediz ilçesinde yer alan merkezin mevcut durumu, yapilan çalismalar, kayak pistleri ve ekipmanlarin bakimi ile ilave yatirimlar, Vali Ali Çelik’in baskanliginda düzenlenen toplantida istisare edildi.

Projesi Kütahya Valiligi ve Gediz Belediyesince hazirlanan, Zafer Kalkinma Ajansinca desteklenen kayak evinin insaatinin hizla sürdügünü belirten Vali Çelik, tesisin kayak takimi kiralama alani ve kafeterya bölümünün yeni sezona yetisecegini söyledi.



Ihalesi yapilan 200 metre bantli tasima sisteminin sözlesmesi imzalanarak yer teslimi yapilacagini aktaran Vali Çelik, sistemin 2023 sezonuna yetistirilecegini dile getirdi.

Çam ormanlari içerisinde dogasiyla büyüleyen Murat Dagi Termal ve Kayak Merkezini yil boyu cazibe merkezi haline getirecek projelerin bir an önce tamamlanmasi için herkesin is birligi içerisinde çalistigini ifade eden Vali Çelik, emegi geçen, katki sunan herkese tesekkür etti.

Toplantiya; Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ile ilgili yetkililer katildi.

Kaynak: İHA