Imam Babanin En Aci Görevi Açiklamasi Öldürülen Üniversite Ögrencisi Oglunun Cenaze Namazini Kildirdi

Samsun’da tartistigi kisi tarafindan biçaklanmasi sonucu hayatini kaybeden üniversite ögrencisi Abdüssamet Bakir (25), memleketi Amasya’da son yolculuguna ugurlandi. Gencin cenaze namazini imam hatip olan babasi Recep Bakir kildirdi.

Imam Babanin En Aci Görevi Açiklamasi Öldürülen Üniversite Ögrencisi Oglunun Cenaze Namazini Kildirdi
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde, isletme bölümü son sinif ögrencisi Abdüssamet Bakir (25) ile evlerine gelen ev arkadasinin arkadasi Baran Ö. (21) arasinda tartisma çikti. Kavgaya dönüsen olayda biçaklanan Bakir hayatini kaybetti. Kendisini biçakladigini ileri sürdügü gencin elindeki kelebek biçagi aldigi iddia edilen Baran Ö., Bakir’i ayni biçakla kalbinden ve sol bacagindan biçaklayip motosikletine binerek özel bir hastaneye gitti. Bir lokantada motosikletli kurye olarak çalistigi ögrenilen ve hastanede tedavi altina alinan Baran Ö., kendisini biçaklayan genci biçakla yaraladigini ileri sürdü. Olayin oldugu apartmana giden polis ekipleri üniversite ögrencisi Abdüssamet Bakir’i apartmanin girisinde ölü olarak buldu. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Bakir’in cenazesi getirildigi Amasya’da Hazreti Ömer Camii’nde öglen namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Tekirdede Mezarligi’na defnedildi. Imam hatip olan babasi Recep Bakir, en aci görevini yaparak oglunun cenaze namazini kildirdi. Meslektaslari ve yakinlari 2 çocugu daha olan acili babanin üzüntüsünü paylasmaya çalisti.
Kaynak: İHA