Vali Tuncay Akkoyun Açiklamasi 'Bagimliligin Her Türlüsüne Karsi Mücadele Ediyoruz'

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun baskanliginda Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi gerçeklestirilerek, bagimlilikla mücadele konusunda yapilacak çalismalar ve alinacak tedbirler degerlendirildi.

Vali Tuncay Akkoyun Açiklamasi 'Bagimliligin Her Türlüsüne Karsi Mücadele Ediyoruz'
Toplantida ilgili kurumlar tarafindan sunumlar gerçeklestirilip, kurum amirleri ve akademisyenler konu ile ilgili görüslerini ve degerlendirmelerini paylasti. Bagimliligin her türlüsüne karsi mücadele edilmesinin altini çizen Vali Tuncay Akkoyun, her bir kurumumuza çok önemli görevler düstügünü belirterek, bütün kurumlarimizin bagimlilikla mücadele konusunda gayretle ve özveriyle çalismasi gerektigini vurguladi. "Hiçbir gencimizin ve vatandasimizin bagimlilik tehlikesine bulasmamasi adina her türlü tedbiri almaliyiz" diyen Vali Akkoyun, bagimlilikla mücadele ile ilgili önleyici çalismalarin önemine dikkat çekti.

Toplantida bagimlilikla mücadele konusunda yapilmasi gereken çalismalarla ilgili, Bagimlilikla Mücadele Yüksek Kurulu kararlari dogrultusunda 11 madde halinde karar alindi. Toplantiya Belediye Baskan Vekili Eyüp Hüsamettin Aslan, Cumhuriyet Bassavcisi Ali Ihsan Akdogan, Rektör Yrd. Prof. Dr. Dursun Odabasi, kurum amirleri, akademisyenler ve STK temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA