Milletvekili Özyürek Açiklamasi 'HDP Demek PKK Demek'

Sivas’ta mahalle muhtarlariyla bir araya gelen Milletvekili Ahmet Özyürek, “HDP demek PKK demek” dedi.

Milletvekili Özyürek Açiklamasi 'HDP Demek PKK Demek'


Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek muhtarlarla bir araya geldi. Kentte bulunan bir kafe restoranda düzenlenen programda konusan Özyürek, “Hain PKK, PYD ve bütün terör örgütlerinin kökünü kaziyacagiz” dedi.



Milletvekili Ahmet Özyürek, “Bizim topraklarimiza geçerek askerimizi, polisimiz, ögretmenlerimizi sivil vatandaslarimizi hatta hainler kundaktaki bebegimizi sehit ediyorlar. Biz de diyoruz ki Irak, Suriye ve Firat’in dogusundaki terör örgütlerine karsi bir tedbir alalim. Ne yapalim? Türkiye Büyük Millet Meclisine bir tezkere getirelim. Tezkere geldigi zaman diyorsunuz ki ‘Türk Silahli Kuvvetlerine siz tehdidi gördügünüz anda PKK, PYD veya herhangi bir terör örgütünü sinir güvenligini ihlal ettigini gördügünüzde biz size yetki veriyoruz’ ne yetkisi veriyorsun, sinir ötesine operasyon yapma yetkisi veriyorsun. Ve ‘terörün kökünü kurutacaksiniz’ diyorsunuz. Bunun içinde Türkiye Büyük Millet Meclisine tezkere geliyor. Geldigi zaman orda siyasi partilerden HDP’nin hayir diyecegini hepiniz biliyorsunuz. Niye HDP demek PKK demek. Ama hiç ummadiginiz bir yerde CHP’de bununla beraber olunca HDP ve CHP beraber olmus oluyor. Arkasindan diger partilerde kuyruga giriyorlar. Güya oraya göstermelik bir siyasi partide 2 tane milletvekilini koyarak güya teskereye evet demis oluyor. Senin 38 tane vekilin olacak hepsi orada olmayacak ‘ben tezkereye evet dedim’ diyeceksin orada 2 tane vekil birakip gideceksin. Kimse buna inanmaz. Bu operasyonlarin yapilmasi için Cumhur Ittifakinin Milletvekilleri evet dediler. Kardesim artik ben askerimin, polisimizi ve çocuklarimizi sehit ettirmeyiz. Türk Silahli Kuvvetlerine yetkiyi veriyoruz. Evet diyoruz” diye konustu.



“2023 yilinda yapilacak ilk genel seçimde asil Türk milleti o sandiga sizi gömecek”

2023 yilinda yapilacak ilk genel seçimde Sivas’in yigitleri ve asil Türk milleti o sandiga sizi gömecek diyen Özyürek, “Tezkere geçecek hain PKK ,PYD ve bütün terör örgütlerinin kökünü kaziyacagiz diyoruz. Peki digerleri hayir dediginde ne oldu biliyor musunuz? Kime evet dediler biliyor musunuz? Bu PKK’ya PYD’ye bütün terör örgütlerine kim silah destegi veriyor? Amerika Birlesik Devletleri veriyor ve Avrupa’dan destek aliyor. Simdi düsünüyoruz Avrupa ve Amerika bunlara destek veriyor. Sayin Kiliçdaroglu ve HDP’liler ve diger partililere ne demek lazim. Demek ki bunlar nerden talimat aliyor. Amerika Birlesik Devletleri ve Avrupa ile beraber yani içerdeki ve disaridaki is birlikçiler kapali kapilar arkasinda kimlerin kirli ittifak yaptigini hep beraber simdi gördük mü. Biliyoruz bunu da. O zaman bizde diyoruz ki kusura bakmayin HDP’sine de CHP’sine de ve digerlerine de bu vatani bu bayragi Allah’in izniyle okunacak ezanimizi sizlere emanet etmeyecegiz. 2023 de yapilacak ilk genel seçimde Sivas’in yigitleri ve asil Türk milleti o sandiga sizi gömecek insallah” seklinde konustu.

Milletvekili Özyürek konusmanin ardindan muhtarlarin isteklerini aldi. Ardindan program hatira fotografinin çekilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA