Kirmizi Isiklarda Beklerken Motosikletle Gelen Kisinin Silahli Saldirisina Ugradi

Bursa’da araciyla kirmizi isiklarda bekleyen fabrika isçisinin yanina motosikletle gelen süpheli sahis, 3 el ates açti. Bacagina 3 mermi isabet eden isçi ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kirmizi Isiklarda Beklerken Motosikletle Gelen Kisinin Silahli Saldirisina Ugradi
Olay, saat 23.30 siralarinda Orhangazi’ye bagli Gedelek kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gedelek’teki bir otomotiv yan sanayi kurulusunda isçi olarak çalisan Kaan Özel (25) kendisine ait 77 ES 747 plakali otomobili ile gece mesaisine gitmek için yola çikti. Fabrikanin bulundugu Gedelek kavsaginda trafik isiklarinda bekleyen Kaan Özel’in içinde bulundugu otomobile kimligi belirlenemeyen bir sahis yaklasarak silahla 3 el ates ettikten sonra motosikletle olay yerinden kaçti.

Bacagina 3 mermi isabet etti

Açilan ates sonucu bacagina 3 mermi isabet eden Kaan Özel yaralandi. Aracini yarali halde kavsagin karsisina geçirip araçtan inen Kaan Özel’i fark eden fabrikadaki mesai arkadaslari, durumu saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Özel’i Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Burada ilk müdahalesi yapilan ve bacagina isabet eden 3 mermiden 2’sinin bacaginda sapli kaldigi belirlenen genç adam daha sonra ambulansla Bursa Sehir Hastanesine sevk edildi.

Saldirgan her yerde araniyor

Diger yandan, Kaan Özel’in aracini kursun yagmuruna tutan zanli ise olay yerinden motosikletle kaçti. Jandarma ekipleri olay yerinde ve otomobilde inceleme yapti. Kaçan zanlinin yakalanmasi için ise jandarma ekipleri genis çapli bir çalisma baslatti.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA