Hirsizdan Çagriya Cevap Gelmedi Ama Polis O Motosikleti Geri Getirdi

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde çalinan motosikleti için hirsizlara "geri getirin" çagrisi yapan vatandasin motosikleti, polis ekipleri tarafindan bulunarak sahibine teslim edildi.

Hirsizdan Çagriya Cevap Gelmedi Ama Polis O Motosikleti Geri Getirdi
Olay, Turgutlu’nun Selvilitepe Mahallesi’nde meydana geldi. Hüseyin Doganay ve yegeni Muzaffer Çelebi’nin birlikte ise gidip gelmek için kullandigi motosiklet, Doganay’in evinin önünden çalindi.

Hirsizlik olayinin ardindan açiklamada bulunan Muzaffer Çelebi, "Dayim Hüseyin Doganay ile birlikte zor sartlarda ise gidip gelmek için aldigimiz motosikletimiz çalindi. Hirsizin rahat tavirlari gerçekten bizi sasirtti, biz ekmek parasi kazanmak için sabahtan aksama kadar çalisip emek veriyoruz ama bu tip insanlar maalesef kolay para kazanmanin kötü yollarina basvuruyor. Buradan kendisine seslenmek istiyorum, biz isçi insanlariz, lütfen motosikleti geri getirin" dedi.

Güvenlik kameralarina yansiyan hirsizlik olayinin ardindan inceleme baslatan Turgutlu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, yaptiklari çalismalar neticesinde motosikleti ve motosikleti baskasindan satin aldiklarini iddia eden sahislari yakaladi. Emniyetteki sorgusunda motosikleti baskasindan satin aldiklarini söyleyen süpheliler ifadelerinin ardindan serbest birakilirken, motosikleti çalan süphelinin yakalanmasina yönelik çalismalar devam ediyor.
Kaynak: İHA