Çakmak Gazi Bomba Gibi Patladi Açiklamasi 3 Yarali

Bursa’da bir otomobilin içinde çakmak gazi çeken 3 arkadas sikisan gazin patlamasiyla yaralandi. 18 yasindaki gençler sans eseri hafif yaralanirken, otomobil kullanilamaz hale geldi.

Çakmak Gazi Bomba Gibi Patladi Açiklamasi 3 Yarali
Olay, merkez Yildirim Ilçesine bagli Sükraniye Mahallesinde bulunan açik otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emirhan U. (18) ailesine ait park halindeki otomobilde Eren Ç. (18), ve Enes K. (18) ile bir araya geldi. 3 arkadas yanlarinda getirdikleri çakmak gazini araç içerisinde çekmeye basladi.

Bir süre sonra bulunduklari otomobilin içerisinde biriken gazin açiga çikmasiyla patlama meydana geldi. 3 genç kendilerini otomobilin disina atarak kurtarirken, patlamayi duyan çevredekiler korku içinde durumu 112 Acil Çagri Merkez’ine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Olay yerinden kaçtilar

Ekipler araç içerisinde kimsenin olmadigini gördü. Aracin içinde ve disinda çakmak gazini gören polis ekipleri izledikleri güvenlik kameralarinda 3 arkadasin olay yerinden kaçtigini tespit etti. Patlamadan sans eseri kurtulan gençlerin kendi imkanlariyla bölgedeki hastaneye gittigi ögrenilirken, hayati tehlikelerinin olmadigi bildirdi.

Öte yandan, polis ekipleri meydana gelen patlamayla ilgili tahkikat baslatti.
Kaynak: İHA