21 Yasindaki Kayip Sedanur'u Bulmak Için Arama Çalismasi Baslatildi

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde 3 gündür haber alinamayan 21 yasindaki Sedanur Uludag’i bulmak için polis, jandarma, sahil güvenlik, AFAD ekibi tarafindan arama çalismasi baslatildi.

21 Yasindaki Kayip Sedanur'u Bulmak Için Arama Çalismasi Baslatildi
Gazipasa’da 24 Kasim Persembe günü ortadan kaybolan ve bir daha haber alinamayan Sedanur Uludag’in ailesi kizlarinin bulunmasi için kayip basvurusunda bulundu. Üçüncü günde de haber alinamayan genç kizin, Koru Sahili’nde yalniz bir sekilde yürüdügü anlarin bir is yerinin güvenlik kameralari tarafindan kaydedildigi ortaya çikti. Arama çalismalarini Koru Sahili’nde yogunlastiran polis, jandarma, sahil güvenlik, AFAD ekipleri, genç kizi bulmak için sahil kisminda bulunan kayalik alanlarda arama çalismasi baslatti.

Semsiye bulundu

Sahil boyunca yapilan aramalarda, Koru Mahallesi’nde bulunan Poyraz Limani çevresinde genç kiza ait oldugu düsünülen semsiye bulundu. Polis, jandarma, AFAD ekibi her türlü ihtimali düsünerek falez ve kayaliklarin bulundugu alanda Sedanur’u aradi. Sahil güvenlik ekipleri ise botlarla kiyida arama ve tarama faaliyeti gerçeklestirdi. Su ana kadar yapilan aramalarda 21 yasindaki genç kiza ulasilamazken, ekipler arama çalismalarina devam ediyor.
Kaynak: İHA