Tasova Belediyesi'nden Ögretmenlere Özel Konser

Tasova Belediyesi tarafindan “24 Kasim Ögretmenler Günü” dolayisiyla ilçede göreve yeni baslayan ve emekli olan ögretmenler için bulusma programi gerçeklestirildi. Programda Sanatçi Orhan Türkoglu ve Gitarist Koray Konyar sahne aldi. Türküleri seslendiren ikiliye Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk’te mikrofonu alarak eslik etti.

Tasova  Belediyesi'nden Ögretmenlere Özel Konser
Kendisi de ögretmen olan Belediye Baskani Öztürk, “24 Kasim Ögretmenler Günü’nün ögretmenler, ögrenciler, ülkemiz ve dünyamiz için hayirli olmasini temenni ediyorum. Ögretmenlik içimizdeki aslanlari uyandirma sanatidir. Ve biz o sanatkarlariz. Her ögretmen yetistirdigi ögrenciler içerisinde o cevheri görüp, topluma kazandirmis oluyor. Tasova’da yasayan, dogup büyüyen birisi olarak belediye baskanligini ifa ediyorum. Benden genç arkadaslarin ve ögretmen camiasinin sorumlulugunu emekli olsam bile üzerimde hissedip basarili olmak zorundayim diyorum. Bizden sonra da desinler ki “Bak egitim camiasindan geldi. Ne güzel, basarili bir belediye baskanligi yapti. Eserler birakti dedirttirmek” ifadelerini kullandi.

Programa, Tasova Kaymakami Ahmet Gökcecik ve esi Gülizar Gökcecik, Belediye Baskani Öztürk’ün esi Kevser Öztürk ile Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Tümer de katildi.

Kaynak: İHA