2023 Yilinda Melikgazi'de Prestij Projeler Hayata Geçecek

Gece gündüz Melikgazi ilçesini daha da gelistirmek adina çalistiklarini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, 2022 yili çalismalar ve yeni yapilacak projelerle ilgili degerlendirme toplantisi düzenlediklerini belirtti.

2023 Yilinda Melikgazi'de Prestij Projeler Hayata Geçecek
Gece geç saatlere kadar projelerle ilgili toplanti yaptiklarini ifade eden Baskan Dr. Palancioglu, “Melikgazi Belediyemizde Fen Isleri Müdürlügümüzün projeleri ile ilgili geç saatlere kadar süren toplanti yaptik. 2022 yilinin sonuna geldik dolayisiyla, 2022 yilini kapatirken hangi projelerimizde ne yapmamiz gerekiyor onlara baktik. Ayni zamanda da 2023 yili projelerimizi degerlendirdik” dedi

Sehitlerin isminin yasayacagi güzel bir park yapacaklarini hatirlatan Baskan Dr. Mustafa Palancioglu projelerle ilgili sunlari söyledi:

“Asri mezarligin hemen karsisina 30.000 metrekare alanda güzel bir Sehitler Parki yapacagiz. Insallah burada programlar yapacak, sehitlerimizi anacagiz. Melikgazi’ye çok farkli bir hava katacak projelerimiz var. Melikgazi’ye kazandiracagimiz belki de Türkiye’nin en güzel projelerinden olan Havacilik ve Uzay Lisesi. Insallah bu projenin de 2023’te ihalesini yapip temelini atip hemen tamamlayacagiz. Gençlerimiz kabiliyet sahibi ve ilgi sahibi. Bunu degerlendirecegiz ve Millet Bahçesi’nin hemen bir kösesine 25 bin metrekare alanda bu lisemizi insallah Melikgazi’ye kazandiriyoruz. Türkiye’de en fazla okul, en fazla saglik ocagi, en fazla ibadet tesisi, en fazla park, en fazla yol yapan belediyeler arasindayiz. Dolayisiyla Melikgazi’ye hizmet etmekten onur duyuyoruz. 2023’te temelini atacagiz yeni bir kütüphanemiz daha var. Yeniköy Mahallemize yeni bir saglik ocaginin daha temelini Sali günü atiyoruz. Bir diger projemiz Türkiye’de ses getirecek olan ‘Melikgazi Kamp Merkezi’. Tam 57.000 metrekare alanda içinde Bungalov evlerin oldugu çok nitelikli bir proje olacak. 2023 yili içerisinde ihalesini yapip temelini atmak istiyoruz. Kayseri’ye çok fark kazandiracak, Erciyes Dagi’nin turizmine katkida bulunacak bir proje olacak. Melikgazi’mize en iyi sekilde hizmet etmek için mesai arkadaslarimla gece gündüz çalismaya devam edecegiz.”
Kaynak: İHA