Izmir'de 1 Kisinin Öldügü Silahli Kavgayla Ilgili 2 Tutuklama

Izmir’in Konak ilçesinde 1 kisinin öldügü, 5 kisinin de yaralandigi silahli kavgaya iliskin gözaltina alinan 4 süpheliden 2’si tutuklandi.

Izmir'de 1 Kisinin Öldügü Silahli Kavgayla Ilgili 2 Tutuklama
Olay, 16 Kasim günü Konak ilçesi Çimentepe Mahallesi’nde bulunan kuaförde meydana geldi. Iddiaya göre, kuaförde 2 kisi arasinda çocuklarin kavga etmesi iddiasiyla tartisma çikti. Yasanan arbedenin sokaga tasmasi ve iki tarafin da yakinlarinin dahil olmasiyla iki grup birbirine ates açti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alirken, saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde Cafer Kaynak (43), M.D., S.D., S.D., H.K. ve O.K.’nin yaralandigi tespit edildi. Yaralilar ambulanslarla çesitli hastanelere kaldirilarak tedavi altinda alindi. Silahli kavgada yaralanan Cafer Kaynak tedavi gördügü Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesinde hayatini kaybettigi, olayda yaralanan 4 kisinin taburcu edildigi ve agir yaralanan M.D.’nin ise tedavisinin sürdügü ögrenildi.

2 tutuklama

Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, silahli kavgaya karistigi belirlenen 4 süpheliyi gözaltina aldi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen S.U. ve H.C., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 süpheli adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Öte yandan, polis ekiplerinin silahli kavgaya karistigi tespit edilen süphelileri yakalamak için çalismalari devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA