Bursa Merkezli 7 Ilde Es Zamanli Operasyon Açiklamasi 11 Tutuklama

Bursa Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan "Suç Islemek Amaciyla Silahli Örgüt Kurmak, Yönetmek ve Üye Olmak, Örgüt çerçevesinde Silahli Yagma ve Kisiyi Hürriyetinden Yoksun Kilma" suçlarinda baslatilan sorusturmada 20 süpheli yapilan operasyonla gözaltina alindi.

Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan "Suç Islemek Amaciyla Silahli Örgüt Kurmak, Yönetmek ve Üye Olmak, Örgüt çerçevesinde Silahli Yagma ve Kisiyi Hürriyetinden Yoksun Kilma" suçlarini isleyen süpheli sahislara yönelik sorusturma baslatildi. Bursa Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve

Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’ne bagli ekipler 20 süpheliye yönelik Bursa merkezli 7 ilde es zamanli operasyon yapti. Yapilan operasyonda 16 süpheli gözaltina alinirken 2 süphelinin de cezaevinde tutuklu oldugu tespit edildi. Yapilan aramalarda ise 4 adet ruhsatsiz tabanca, 9 adet fisek ele geçirildi.

Emniyetteki islemleri ardindan süpheliler sevk edildigi adliyede çikarildigi Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligi’nce 11’i tutuklanirken 6 süpheli Adli Kontrol sartiyla serbest birakildi. Gözaltina alinan süphelilerden biri ise ifadesinin ardindan serbest birakildi.
Kaynak: İHA