Karatay Belediyesi Spor Salonu'nun Yapimi Sürüyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Çimenlik Mahallesine kazandirilan Karatay Belediyesi Spor Salonu’nun insaatinda incelemelerde bulundu.

Karatay Belediyesi Spor Salonu'nun Yapimi Sürüyor
Karatay Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Karatay Belediyesi Spor Salonu’nun yapimi devam ediyor. 8 bin 680 arsa, bin 161 metrekare de insaat alanina sahip spor salonu, çevre düzenlemeleriyle birlikte toplamda 13 milyon liraya mal olacak. 15’e 28 ebatlarina sahip oyun sahasi, fuaye alani, seyirci tribünü, soyunma odalari, idari bölümleriyle yil sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedeflenen projenin Konya ve ilçe sporuna önemli katkilar saglamasi amaçlaniyor. Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca da Konya Gençlik ve Spor Il Müdür Yardimcisi Bilal Yavas ile müdürlük yetkilileriyle birlikte, Agustos ayinda temeli atilan ve büyük ilerleme kaydedilen Karatay Belediyesi Spor Salonu’nun insaatinda incelemelerde bulundu. Baskan Hasan Kilca ile Konya Gençlik ve Spor Il Müdür Yardimcisi Bilal Yavas ile müdürlük görevlileri; Karatay Belediyesi Yapi Kontrol Müdürü Ismail Baran ve insaatin yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldi.

“Ilçemize modern bir spor salonu kazandiriyoruz”

Karatay Belediyesi Spor Salonu’nun Çimenlik Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Sehitleri Anadolu Lisesi’nin yanina yaptiklarini belirten Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, “Oyun sahasi, fuaye alani, seyirci tribünü, soyunma odalari ve idari bölümleriyle ilçemize yeni ve modern bir spor salonu kazandiriyoruz. Spor Salonumuz toplamda 13 milyon liraya mal olacak ve insallah en kisa sürede hizmete sunmayi hedefliyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da gençlerimiz, onlarin egitimi, spora yönelmeleri ve her bakimdan gelismeleri için birçok projeyi hayata geçirecegiz. Karatay Belediyesi Spor Salonumuzun ilçemize, mahallemize ve gençlerimize simdiden hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA