Kereste Fabrikasindan 1 Milyon Liralik Malzeme Çalan 3 Süpheli Yakalandi

Kastamonu’nun Araç ilçesinde bulunan bir kereste fabrikasindan yaklasik 1 milyon lira degerinde malzeme çalan 3 süpheli, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak gözaltina alindi.

Edinilen bilgiye göre, Huruçören köyünde is yeri sahibi S.S., kereste fabrikasindan 1 adet vidali kompresör, 2 adet tasima rulosu, 2 adet küçük elektrik panosu, 4 adet çivi tabancasi, 3 adet büyük elektrik trafosu, 10 adet tomruk tasima rulosu, 12 adet kullanilmis hizar testeresi ve 26 adet çoklu dilme testeresi çalindigi ihbarinda bulundu. Yaklasik 1 milyon TL degerinde malzeme çalinmasi olayi ile ilgili JASAT tarafindan yapilan titiz çalismalar neticesinde; olayi gerçeklestiren kisilerin A.V., Y.D. ve S.Y. isimli sahislar oldugu tespit edildi. Süpheliler, jandarma ekiplerinin yogun arastirmalar sonucunda yakalanarak gözaltina alindi.

Araç’in Huruçören köyünde A.V., Y.D. ve S.Y. isimli sahislarin çalmis oldugu malzemelerin bulunmasi üzerine Cumhuriyet Savcisinin talimatiyla çalinan malzemeler sahibine teslim edildi.

Hirsizlik olayinin süphelileri olarak yakalanan A.V., Y.D. ve S.Y. isimli sahislar ise karakoldaki islemlerinin ardindan adli makamlara sevk edildi.
Kaynak: İHA