Edirne'de Motosiklet, Anneye Ve Bebek Arabasina Çarpip Kaçti

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, bebek arabasinda olan çocuguyla yolun karsisina geçmek isteyen anne ve çocuguna motosiklet çarpti. Çarpmanin siddetiyle anne ve çocugu yola savrularak yaralanirken, motosiklet sürücüsü kaza yerinden kaçti. Anne ve çocugu çevredekilerin yardima kosmasi ile hastaneye götürüldü.

Edirne'de Motosiklet, Anneye Ve Bebek Arabasina Çarpip Kaçti
Kaza, aksam saatlerinde Anabaci Caddesi üzerinden meydana geldi. Iddialara göre anne, bebek arabasindaki çocuguyla birlikte yolun karsi tarafina geçmek istedi. Bu sirada Hayrabolu Caddesi istikametine ilerleyen motosiklet sürücüsü, anne ve çocuguna çarpti. Çarpmanin siddetiyle bebek arabasindaki çocugu ve anne yola savruldu. Kazayi gören çevredeki vatandaslar hemen yardima kostu. Vatandaslar tarafindan hastaneye götürülen anne ve çocugu hastanede tedavi altina alindi. Olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Bu sirada kazaya karisan motosiklet sürücüsü hizla olay yerinden uzaklasti.

“Canice bir davranis, insanlik bitmis”

Kazayi gören Oguzhan Bilecik, "Iki arkadas dolasirken anne ve çocugunun yerde yattigini gördüm ve o anda ben geldigimde ise motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçti. Ben kaçmamasi için bagirdim ama çoktan olay yerinden kaçmisti bile. Bir kadin çocuguyla birlikte yolun karsisina geçmek istiyordu herhalde, bu sirada motosiklet çarpti. Kadin yola savruldu, hemen yardima kostuk. Anne ve çocugunu çevredeki baska vatandaslar hastaneye götürdü. Motosiklet sürücüsünün bu yaptigi çok ayip ve çok canice bir davranis, insanlik bitmis” diye konustu.

Polis, kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA