Keçiören Belediyesinden Sokak Hayvanlarina Bakim Ve Tedavi Çalismasi

Keçiören Belediyesi ilçedeki sokak hayvanlarina yönelik bakim ve tedavi çalismalari kapsaminda 17 bin 928 sokak canlisini tedavi etti.

Keçiören Belediyesinden Sokak Hayvanlarina Bakim Ve Tedavi Çalismasi


Keçiören Belediyesi ilçedeki sokak hayvanlarina yönelik bakim ve tedavi çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda son 3 yilda vatandaslardan gelen 18 bin 63 adet talep degerlendirmeye alinirken, 17 bin 928 sokak canlisi belediyenin Geçici Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi edildi. Ayrica 3 bin 153 sokak hayvaninin kisirlastirma, asilama ve küpeleme islemleri gerçeklestirildi.

710 sahipsiz sokak hayvani ise sahiplendirildi.

Keçiören Belediyesi olarak birçok yeni hizmete imza attiklarini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezimizi teknolojik cihazlarla donatarak burayi hem bakim ve tedavi hem de fiziki kosullar bakimindan Türkiye’deki en modern rehabilitasyon merkezilerinden biri haline getirdik. Sokak hayvanlarimiz için ultrason, kan ve idrar analiz, dis bakim cihazlari, yogun bakim üniteleri ve yeni nesil ameliyat masalari alarak onlarin bakim ve tedavilerini yapmayi sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA