Safranbolu'da 'Saglikli Yasam Ve Spor' Toplantisi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Sunal Tülbentçi Ögretmenevi’nde "Saglikli Yasam ve Spor Toplantisi" düzenlendi.

Safranbolu'da 'Saglikli Yasam Ve Spor' Toplantisi
Toplantiya, Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Özgür Özkan ve Beden Egitimi ögretmenleri katildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, Safranbolu Milli Egitim olarak Gençlik ve Spor Müdürlügü ile diger paydas kurum ve kuruluslarla ilçedeki tüm ögrencilerin sadece akademik basarilarini degil sportif yeteneklerini de gelistirmek için yogun bir çalisma ve etkinlikler içinde olduklarini belirtti.

Gümüs, "Beden Egitimi dersleri ve ’Yetenek Tarama Projesi’ ile ögrencilerimizi yakindan izlemekte ve yeteneklerine göre ilgili spor alanina yönlendirerek hem Safranbolu’muzun hem de ülkemizin spor alaninda ilerlemesine katki sunmaktayiz. Okul sporlari ile birlikte gerçeklestirdigimiz ulusal ve uluslararasi turnuvalara katilarak ilçemizi en iyi sekilde temsil etmekteyiz. Bireyin bedensel, ruhsal ve bilissel gelismesinde çok önemli bir payi olan sporun tüm branslarda yayginlasmasini saglayarak gelecegimizi emanet edecegimiz gençlerimizin saglikli bir yasam sürmelerini saglamaktayiz" dedi.

Ülkenin en önemli gücünün genç nüfusu olmasina da dikkat çeken Gümüs, bu nedenle gençlerin sadece akademik olarak degil, bedensel olarak da en ileri düzeyde olmasi için Safranbolu egitim ailesi olarak zaman mefhumu olmaksizin çalismalarini sürdürdüklerini belirtti.

Gümüs, çalismalarda olaganüstü gayret gösteren basta ögretmenler olmak üzere tüm paydas kurum ve kuruluslara tesekkür etti.
Kaynak: İHA