Pursaklar 'Tam Bana Göre Festivali'ne Hazirlaniyor

Pursaklar Belediyesi, 5-9 Ekim tarihleri arasinda Ankara’da Baskent Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan “Tam Bana Göre Festival” adli organizasyonda yerini almaya hazirlaniyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi tarafindan 5-9 Ekim’da Baskent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik yapilan Tam Bana Göre Festivali’nde Pursaklar Belediyesi, ilçeyi tanitmaya hazirlaniyor.

Pursaklar Belediyesi gelecege damga vuracak olan projeleri sekillendirecek olan gençlere yönelik egitim verdigi Bilim Pursaklar Atölyeleri ile Tam Bana Göre Festivalinde dikkatleri üzerine çekecek.

Gençler ve çocuklar Astronomi, Havacilik ve Uzay Atölyesi, Doga Bilimleri Atölyesi, Girisim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Tasarim Atölyesi ve Teknoloji Atölyeleri olmak üzere toplam 6 farkli atölyelerinde ortaya koydugu çalismalari sergilemeye hazirlanirken, teorik, uygulamali egitimler ve deney düzenekleri üzerine verilen egitimler hakkinda genis bilgileri genç kusaklarla paylasacak.

‘‘Doyasiya eglenmek, ögrenmek ve yeni tüm deneyimler için yola çikmaya haziriz’’

Gelecege yön verecek olan çocuklar ve gençler için hizmet veren Bilim Pursaklar Atölyeleri ile Tam Bana Göre Festivaline katilacaklarini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Türkiye’nin en büyük gençlik festivali Tam Bana Göre Festivali 5-9 Ekim tarihleri arasinda Ankara Baskent Millet Bahçesi’nde gençlerimizle bulusmaya hazirlaniyoruz. Pursaklar Belediyesi olarak birçok alanda çalisma yapiyor, gençlere çok büyük önem veriyoruz. Bu amaç dogrultusunda onlarin gelisimine katki sunacak birçok hizmeti sunuyoruz. Doyasiya eglenmek, ögrenmek ve yeni tüm deneyimler için yola çikmaya haziriz. Tüm gençlerimizi büyük coskuya sahne olacak olan Tam Bana Göre Festivaline davet ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA