AK Parti Çorum Il Baskani Ahlatci Açiklamasi 'Masalar Kuranlara En Güzel Cevabi Milletimizle Verecegiz'

AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, “Masalar kuranlara 20 yildir oldugu gibi 2023’te de en güzel cevabi milletimizle beraber verecegiz” dedi.

AK Parti Çorum Il Baskani Ahlatci Açiklamasi 'Masalar Kuranlara En Güzel Cevabi Milletimizle Verecegiz'
AK Parti’nin ilçe baskanlari toplantisinda konusan Il Baskani Yusuf Ahlatci, 2023’de basta Çorum olmak üzere AK Parti bayragini bir kez daha tüm ülkede dalgalandiracaklarini söyledi.

Bu yüzyilin Türkiye’nin yüzyili olacagini ifade eden Ahlatci, “AK Partimiz, milletimizin kurdugu, milletin ta kendisi olan partidir. Bugüne kadar bütün seçimleri milletimizle kazandik. Cumhurbaskanimiz, Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i 20 yildir bagrina basan, AK Parti’ye teveccühleriyle oy veren, vermeyen tüm vatandaslarimizin gönlüne, kalplerine talibiz. Yerli ve milli gayretlerimizle onlara hizmetkar olmak en büyük hedefimizdir. Bu nedenle 2023 yilinda yapilacak seçimlerde ne olursa olsun zafere olan inancimizdan ve bu zafere ulasmanin gayretinden zerre kadar ayri düsmeyecegiz. Terleyecegiz ancak terimiz sogumadan yeniden çalismaya baslayacagiz. Yorulacagiz ancak soluklanirken yapacagimiz yeni çalismalarimizi planlayacagiz. Ucu disarida, talimatla kurulan masalar sunu iyi bilmelidir ki 16. seçim zaferimizle kendilerine en güzel cevabi milletimizle beraber verecegiz. 2023’de AK Partimizin ak isiklari memleketimizin üzerinde yanmaya devam edecek. Masalarda birbirlerini agirlayanlar bir kez daha Türk milletinin iradesini görecekler” seklinde konustu.

Kaynak: İHA