Tiflis Televizyon Kulesi, Türk Bayraginin Renkleriyle Aydinlatildi

Gürcistan’in baskenti Tiflis’te bulunan Tiflis Televizyon Kulesi Türkiye’nin bagimsizliginin 99. yil dönümü nedeniyle Türk bayraginin renkleriyle aydinlatildi.

Tiflis Televizyon Kulesi, Türk Bayraginin Renkleriyle Aydinlatildi
Gürcistan’in baskenti Tiflis’teki Mtatsminda tepesinde bulunan ve yüksekligi 275 metre olan Tiflis Televizyon Kulesi, Gürcistan hükümeti ve Tiflis Büyüksehir Belediyesi tarafindan Türkiye’nin Cumhuriyeti’nin bagimsizliginin 99. yil dönümü vesilesiyle Türk bayraginin renkleriyle isiklandirildi. Kulenin Türk bayraginin renkleriyle aydinlatilmasi, baskent sakinleri ve Tiflis’teki turistler tarafindan büyük ilgiyle karsilandi

Öte yandan Gürcistan Basbakani Irakli Garibasvili sosyal medya hesabi üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’nin bagimsizliginin 99. yil dönümü münasebetiyle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i tebrik etti. Garibasvili, "Türkiye Cumhuriyeti’nin ilaninin 99. yil dönümü vesilesiyle sizleri tebrik ediyorum. Türkiye’ye ve halkina refah diliyorum. Böyle güvenilir bir dostumuz ve stratejik ortagimiz oldugu için mutluyum. Önümüzdeki yillarda Gürcistan ile Türkiye arasindaki iliskilerin daha da güçleneceginden eminim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA