Cumhuriyetin 99. Yili Büyükçekmece'de Coskuyla Kutlandi

Büyükçekmece’de Cumhuriyetin 99’uncu yildönümü coskuyla kutlandi. Cumhuriyet Yürüyüsü’ne katilan Büyükçekmeceliler yürüyüs sonrasinda Deniz Seki konseri ile doyasiya eglendi.



Cumhuriyetin 99’uncu yili Büyükçekmece Belediyesi’nin hazirladigi bir dizi etkinlikle coskuyla kutlandi. Cumhuriyet Korteji ile baslayan etkinliklerde yüzlerce vatandas bayraklariyla yürüdü. Kutlamalara katilan Büyükçekmece Belediye Baskani Hasan Akgün, “Cumhuriyetin 99’uncu yilini kutlamamiza vesile olan cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm silah arkadaslarini ve bu Cumhuriyeti yasatmak için bugüne kadar hayatlarini feda eden bütün sehitlerimizi minnetle, sükranla aniyoruz. Cumhuriyetimizin 99’uncu san ve seref yili tüm ulusumuza ve Büyükçekmece ailemize kutlu olsun. Daha çok çalisacagiz, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandiracagiz. Muasir medeniyet seviyesinde ulus olarak yerimizi alacagiz bundan en ufak bir süphemiz yoktur. Bütün halkimizin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun” seklinde konustu.



29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari kapsaminda ünlü sarkici Deniz Seki ise Büyükçekmece Kent Meydani’nda sahne aldi. Sanatçi Seki sevilen sarkilari ile hayranlarina unutulmaz bir aksam yasatti.
Kaynak: İHA