Karatay'in Yeni Markasi Kafe Karatay'larin Sayisi Artiyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi tarafindan hayata geçirilen ve kisa sürede sehrin yeni markalarindan birisi haline gelen Kafe Karatay’larin sayisi artiyor.

Karatay'in Yeni Markasi Kafe Karatay'larin Sayisi Artiyor
Sosyal belediyecilik anlayisiyla hareket ederek Kafe Karatay projesini hayata geçiren ve bu projesiyle sehre yeni bir marka kazandiran Karatay Belediyesi, bugüne kadar Büyüksinan Mahallesi, Karatay Trafik Egitim Parki ve Ahmet Çalik Parkinda olmak üzere 3 Kafe Karatay’i vatandaslarin hizmetine sundu. Kafe Karatay’in 4’ncüsü ise yine Karatay Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan ve 30 bin metrekarelik alana kurulan Ulubatli Hasan Parkinda yapiliyor. Söz konusu proje sayesinde vatandaslar; kaliteli hizmetin keyfini çikariyor.

“Hemsehrilerimiz Kafe Karatay’i çok sevdi”

Karatay’in sosyal ve kültürel vizyonuna katki sunan projelere bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyduklarini aktaran Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Ulubatli Hasan Parki içerisinde yapimini sürdürdükleri Ulubatli Hasan Kafe Karatay’in ilçeye hayirli olmasi dileginde bulundu. Karataylilarin Kafe Karatay projesini çok sevdiginin altini çizen Baskan Kilca, vatandaslardan gelen talep üzerine sube sayisini artirdiklarini söyledi.

Kafe Karatay sayesinde vatandasa daha kaliteli hizmet sunuldugunu ifade eden Baskan Kilca, “Yeni proje ve yatirimlarimizla Karataylilarin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Karatay Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayisiyla yatirimlarimizda önceligimiz, hemsehrilerimize yarar saglamasi ve hemsehrilerimize dokunabilmesi. Bizler de bu çerçevede Kafe Karatay projemizi hayata geçirdik. Vatandaslarimiza kaliteli hizmet sunuyoruz. Kafe Karatay, kisa sürede vatandaslarimiz için sicak bir durak ve yeni bir mola noktasi haline geldi. Hemsehrilerimiz de Kafe Karatay’i çok sevdi. Ilkini Karatay Trafik Egitim Parkimizda hayata geçirmistik. Ikincisi Büyüksinan Mahallemizde üçüncüsü ise Ahmet Çalik Parkimizda hizmet vermeye basladi.

4’ncü subemizi de Ulubatli Hasan Mahallemizde 30 bin metrekarelik bir alanda kurdugumuz Ulubatli Hasan Parkimizda insa ediyoruz. Projemizi tamamlayarak en kisa sürede hemsehrilerimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA