Türkiye Maden Isçilerinin Beden Sagligi Fizyomer Eskisehir'e Emanet

Eskisehir Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tip Merkezi ile Türkiye Maden Isçileri Sendikasi arasinda protokol imzalandi.

Türkiye Maden Isçilerinin Beden Sagligi Fizyomer Eskisehir'e Emanet
Yapilan sözlesme ile Maden Isçileri Sendikasi mensuplari Fizyomer tarafindan sunulan saglik hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek. Yapilan sözlesmeye göre yalnizca Eskisehir/Kirka Bor Maden Isletmeleri’ndeki personeller degil, tüm Türkiye’deki Maden Isçileri Sendikasi mensuplari, bu sözlesmenin ayricaliklarindan yararlanabilecek. Ayrica kendileri ile birlikte personelin bakmakla yükümlü oldugu es, çocuk, anne, baba gibi birinci derece yakinlari da Fizyomer’in saglik hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacak.

"Emekliler de sözlesmede yer aliyor"

Fizyomer’in 5 bin metrekarelik alanda sundugu saglik hizmetlerini tesisi gezerek yerinde gören Maden Isçileri Sendikasi Baskani Cafer Çakmak, “Bu sözlesmenin her iki taraf içinde hayirli olmasini ve personelimize saglik getirmesini diliyorum” dedi.

Ayrica Sendika Baskani Çakmak, Türkiye Maden Isçileri Sendikasi’ndan emekli olan çalisanlari da unutmadiklarini dile getirerek, sözlesmenin tüm Maden-Is emeklilerini de içerisine aldigini vurguladi.
Kaynak: İHA