Pendik'te Iki Grup Arasinda Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Pendik’te iki grup arasinda alacak verecek meselesi yüzünden çikan silahli kavgada yoldan geçen 1 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi de yaralandi.

Pendik'te Iki Grup Arasinda Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali


Olay, saat 20.00 siralarinda Seyhli Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, iki grup arasinda alacak verecek meselesi yüzünden tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma silahli kavgaya dönüstü. Silahli kavgada kaldirimda yürüyen Sahset Bestas isimli vatandas kursunlarin hedefi olurken, çatisan grup arasindan da 2 kisi yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak yolu trafige kapatti. Saglik ekipleri yarali Sahset Bestas’a olay yerinde ilk müdahaleyi gerçeklestirerek Pendik Marmara Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirdi. Hastaneye kaldirilan yarali sahis yapilan müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Bir diger yarali Umut C.K. isimli sahsin ise hayati tehlikesinin devam ediyor.

Olay yerinde polislerin yapilan incelemelerin devaminda Ismail A. ve Adem A. isimli sahislarin olay yerinden yaya olarak kaçtilar. Sahislar kisa süre sonra polis ekipleri tarafindan yakalandi. Polis ekiplerinin yaptigi görüsmelerde ve incelemelerin devaminda olayin Serafettin K. ve Ismail A. arasinda alacak verecek meselesi oldugu ve Ismail A. , Adem A.ve Yavuz S. isimli sahislarin Serafettin K. Ve Umut C.K. isimli sahislarla ettikleri kavganin büyümesi sonucunda silah ile birbirlerine ates ettikleri tespit etti. Sahset Bektas isimli sahsin ise olay yerinden tesadüfen geçmekte olan bir sahis oldugu belirlenmistir.

Olayi gören mahalle sakini Metehan K. ise yaptigi açiklamada, "2 kisi arasinda tartisma çikti. Tartisma büyüyünce silahli kavgaya dönüstü. Yoldan geçerken 1 kisi yerde yatiyordu. 1 kisi de yarali haldeydi. Yaralilardan 1 kisi ölmüs” diye konustu.

Kaynak: İHA