Basibos Gezen Taya Motosikletle Çarpan 10 Günlük Evli Çift Agir Yaralandi

Denizli’nin Babadag ilçesinde 10 gün önce evlenen çift, motosikletle yolda seyir halinde ilerlerken aniden karsilarina çikan taya çarpti. Meydana gelen kazada taya telef olurken, evli çift ise agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Basibos Gezen Taya Motosikletle Çarpan 10 Günlük Evli Çift Agir Yaralandi


Kaza, Babadag ilçesine bagli Bekirler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 10 günlük evli olan Murat Akdugan, esi Yildiz Akgün ile birlikte arkadaslarinin dogum günü partisine katildi.

Havanin kararmasiyla birlikle motosikletle yola çikan Akdugan çifti, seyir halindeyken karsilarina aniden tay çikti. Motosiklet sürücüsü Murat Akdugan, taya çarpmamak için manevra yapsa da basarili olamayarak taya çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosikletle birlikte Akgün çifti, metrelerce savrularak agir yaralandi. Kazayi gören diger sürücüler ise 112 Acil Çagri Merkezi’nden yardim istedi.

Ihbar üzerine bölgeye güvenlik güçleri ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine giden saglik ekipleri, agir yaralanan çifte ilk müdahaleyi yapmasinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirdi. Kaza sonrasi motosiklet hurdaya dönerken, tay ise telef oldu. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA