Zonguldak'ta 3 Günde 16 Kisi Uyusturucudan Gözaltina Alindi

Zonguldak polisinin 18-20 Ekim tarihleri arasinda Kdz. Eregli, Kilimli, Kozlu ve Alapli ilçelerinde yaptigi operasyonlarda 16 kisi gözaltina alinirken, çok sayida uyusturucu madde ele geçirildi.

Kdz. Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan uygulama sirasinda V.T., E.A. ve I.K. isimli 3 süpheli sahis yakalandi. Uygulama da 12 gram uyusturucu madde ve 1 adet uyusturucu kullanma aparati ele geçirildi. Süpheli sahislara ‘Uyusturucu veya Uyarici Madde Kullanmak’ suçundan adli islemler yapildi.

Kozlu Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan uygulamada N.Z., M.C.T., M.G., M.Ç., Y.K., T.K. ve S.T. isimli 7 süpheli sahis yakalandi. Uygulama da bir miktar uyusturucu madde ele geçirilirken süpheliler hakkinda ‘Uyusturucu veya Uyarici Madde Kullanmak’ suçundan adli islemler yapildi.

Kilimli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen uygulamada G.Z. isimli 1 süpheli sahis yakalandi. Uygulama da 30 gram uyusturucu madde ve 13 adet hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Süpheli sahsa ‘Uyusturucu veya Uyarici Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adli islemler yapilarak Zonguldak Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi.

Alapli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan Ö.B, T.B, E.A. ve Ö.A. isimli 5 süpheli sahis yakalandi. Uygulama da 18 gram uyusturucu madde ve 15 adet uyusturucu kullanma aparati ele geçirildi. Süpheli sahislara ‘Uyusturucu veya Uyarici Madde Kullanmak’ suçundan adli islemler yapildi. E.K.. isimli süpheli sahsa ise ‘Uyusturucu veya Uyarici Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adli islemler yapilarak Alapli Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi.
Kaynak: İHA