Sehzadeler Belediyesi Muhtarlik Hizmet Binalarini Yeniliyor

Sehzadeler Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Karayenice Mahallesi Muhtarlik Hizmet Binasi’nin boya ve onarimlarini yapmaya basladi.

Sehzadeler Belediyesi Muhtarlik Hizmet Binalarini Yeniliyor
Yerel yönetimlerin mahallelerdeki gören gözü, isiten kulagi olan muhtarlarin vatandaslara daha iyi sartlarda hizmet verebilmesi için onlara her türlü destegi veren Sehzadeler Belediyesi, ihtiyaç olan mahallere yeni muhtarlik binasi yaptigi gibi bakim ve onarim isteyen mahallelerdeki muhtarlik binalarinda da gerekli çalismalari yapiyor.

Ekipler son olarak Karayenice Mahallesi Muhtarlik Hizmet Binasi’nin boya ve onarimlarini yapiyor. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, "Muhtarlarimizin daha iyi sartlarda vatandaslarimiza hizmet verebilmesi için bugüne kadar 15 adet yeni muhtarlik hizmet binasi yaptik ve 41 adet muhtarlik binasinin da bakim onarim ve çevre düzenleme islerini tamamladik. 67 adet muhtarlik binasinin aydinlatma ve bayrak diregi montaj isleri yapildi. Ekiplerimiz ihtiyaç oldukça muhtarliklarimizda gerekli çalismalari yapmaya devam ediyor. Son olarak Karayenice Mahallemizde de muhtarligimizin boya ve onarim islerini yapiyorlar. Çalismalar tamamlandiginda mahallemize daha güzel bir muhtarlik hizmet binasi kazandirmis olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA