Çaresiz Kaldi, Çaresiz Birakmadi Açiklamasi Yolda Buldugu Para Dolu Çantayi Karakola Teslim Etti

Bursa’da ekmek almaya giderken para dolu bir çanta bulan vatandas, solugu karakolda aldi. 4 ay önce altinlari çalinan düsünceli adam, "Beni çaresiz biraktilar, ben birakmayacagim" dedi.

Çaresiz Kaldi, Çaresiz Birakmadi Açiklamasi Yolda Buldugu Para Dolu Çantayi Karakola Teslim Etti
Bu sabah evinden ekmek almak için çikan Ismail Day, Osmangazi ilçesi Namik Kemal Mahallesi’nde yürürken çanta buldu. Açtigi çantada nakit para oldugunu gören Day, hemen en yakin karakolun yolunu tuttu. Küçükbalikli Polis Merkezine giderek çantayi veren Day, “4 ay önce benim altinlarimi çalarak bana o çaresizligi yasattilar. Ben o çaresizligi baskalarina yasatmayacagim” diye konustu.

Kendisinin yasadigi magduriyeti baskalarina yasatmak istemeyen Day, “Bu sabah ekmek almak için evden çiktim. Yol kenarinda bir çanta oldugunu fark ettim. Daha sonra merak edip ne olduguna baktim. 2 bin lira civarinda bir para, kredi kartlari ve kimlik karti oldugunu gördüm. 4 ay önce benim altinlarimi çalip kayiplara karistilar. Beni çaresiz biraktilar. Bu çaresizligi bildigim için baskalarinin çaresizligine sahitlik yapmak istemedim. Bu yüzden çantayi karakola teslim etmek için buradayim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA