Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Güçlü Aile Için Kadin Güçlü Olmali'

İçel’in merkez ileçe Toroslar Belediyesinin düzenledigi “Toroslar’da Kadin Sagligi Paneli’nde”, kadinlarin, uyum içerisinde ve müzik esliginde yaptigi egzersiz hareketleri salonda renkli görüntülere sahne oldu.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Güçlü Aile Için Kadin Güçlü Olmali'
Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçeklesen Toroslar’da Kadin Sagligi Paneli, yogun ilgi gördü. Panele katilan tüm kadinlarin tansiyon ve seker ölçümleri yapildi. Ev hanimlarinin yani sira akademi ve is dünyasinda basarilariyla dikkat çeken kadinlarin bir araya geldigi panelde, Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, tüm katilimcilara seslenerek güçlü kadin profilinin önemine vurgu yapti. Kadin Dogum Uzmani Dr. Atil Aktas, Fizyoterapist Asli Ak Toprak, Uzman Psikolog Büsra Sari Ertek ve Dr. Ugurcan Üstündag’in konusmaci olarak katildigi panelde, obeziteden kanserde erken teshise, kadin ruh sagligini etkileyen faktörlere ve pelvik taban kas egzersizlerine kadar birçok konu üzerinde duruldu. Baskan Yilmaz’in esi Meltem Yilmaz’in da katildigi panelde, kadin belediye meclis üyeleri de hazir bulundu. Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, güçlü aile için kadinin güçlü olmasi gerektigine dikkat çekerek. ’Salonda çok güzel bir enerji var. Bu da beni mutlu etti. Sehrimizin her yerinden gelen kadinlari agirliyoruz. Burada doktorlarimiz, hocalarimiz, çalisanlar ve ev hanimlarimiz var. Tüm katilimcilara tesekkür ediyorum” dedi.

“Biz, güçlü ve sosyal baglari kuvvetli bir toplumuz” diyen Yilmaz, "Bizleri gelecege tasiyan, gelecek nesillerimizi yetistiren en önemli müessese ailedir. Çok sükür ki biz aile baglari güçlü olan bir toplumuz. Bu çok önemli. Ailemiz güçlü olursa toplumumuz da güçlü olur ve çocuklarimiz da güzel yetisirler. Özgüvenli çocuk, özgüvenli gençlik ve özgüvenli kadin güçlü gelecek demek. Bu açidan güçlü aile için de mutlaka kadinin güçlü olmasi gerekiyor. Bu etkinligi düzenlememizin ana sebebi de budur. Dertlerinizi, sikintilarinizi paylasmak ve bunlara çözüm bulmak bizim en önemli görevlerimiz arasinda. Panele katki sunan kiymetli akademisyenlerimize ve burada yüksek ve güçlü enerjinin bir parçasi olduklari için tüm kadinlarimiza tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Yilmaz, panele katki sunan akademisyenlere tesekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.
Kaynak: İHA