Bahçelievler'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftasi Kutlandi

Bahçelievler Belediyesi, 1 Ekim-15 Ekim tarihleri arasinda kutlanan Mevlid-i Nebi Haftasi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasi nedeniyle bir program düzenledi. Bu yilki temasi "Peygamberimiz, Cami ve Irsat" olarak belirlenen programda Bahçelievler’de bulunan din görevlileri bir araya geldi.

Bahçelievler'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftasi Kutlandi
Bahçelievler Belediyesi tarafindan 1 Ekim - 15 Ekim tarihleri arasinda kutlanan Mevlid-i Nebi Haftasi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasi nedeniyle bir program düzenlendi.

Bahçelievler Akif Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bahçelievler Kaymakami Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, Ilçe Müftüsü Selçuk Kiliçbay, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve din görevlileri katildi.

Programda konusan Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, camilerin medeniyetteki yeri ve önemine dikkati çekti.

“Camiler bizim dinimizin, kültürümüzün merkezinde olan yerler”

Camilerin medeniyetindeki yeri ve önemi üzerinde duran Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, “Bize dinimizi ögreten, din hizmetine emek veren hocalarimizi, aziz milletimizin cami ve Kur’an kurslarimizin ihyasi için gösterdigi fedakârliklari hayirla aniyoruz. Camiler bizim dinimizin, kültürümüzün merkezinde olan yerler. Bu vesileyle din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasi’ni kutluyorum” dedi.



“1986 yilindan beri Camiler ve Din Görevlileri Haftasi kutlaniyor”

Bahçelievler Ilçe Müftüsü Selçuk Kiliçbay konusmasinda 1986 yilindan beri Camiler ve Din Görevlileri Haftasinin kutlandigini belirterek, “Belediye baskanimiz din görevlileri ile bulusalim, onlarla hasbihal edelim dedi.

Bu ortami bizlere hazirladigi için baskanimiz Dr. Hakan Bahadir’a sükranlarimiz arz ediyorum. Katilimlarindan dolayi da saygideger kaymakamimiza tesekkür ediyorum. Bu vesileyle söz konusu haftalarin aziz milletimiz ve Islam âlemi için hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA