Baskan Alemdar Açiklamasi 'Hizmetlerinden Dolayi Muhtarlarimiza Tesekkür Ediyorum'

Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, 24 mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek, Serdivan’a hep birlikte hizmet edeceklerini belirtti.

Baskan Alemdar Açiklamasi 'Hizmetlerinden Dolayi Muhtarlarimiza Tesekkür Ediyorum'
Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, Muhtarlar Günü dolayisiyla Selale Park’ta gerçeklestirilen toplantida mahallelerde yapilacak olan çalismalar hakkinda bilgi verirken, muhtarlar da talep ve önerilerini dile getirdi. Mahallelerin ihtiyaçlarinin tespiti ve hizmetlerin kesintisiz ulasmasi için mahalle muhtarlariyla iletisim ve istisare halinde olduklarini belirten Alemdar, vatandaslarin hayatini kolaylastirmak için Mahallere yönelik yapilacak tüm çalismalarda dirsek temasi içerisinde olacaklarini ifade etti.

AK Parti Serdivan Ilçe Baskani Burak Erken, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan Ilçe Baskani Yasar Kara, Serdivan Muhtarlar Dernegi Baskani Fikret Can ve Mahalle muhtarlarinin katilimiyla gerçeklesen programda konusan Alemdar, “Serdivan’a büyük emek ve katkilari olan ve bugün muhtarlik görevini yürüten tüm muhtarlarimizin bu anlamli gününü kutluyor, hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA