82 Yasindaki Sürücü Ortaligi Savas Alanina Çevirdi Açiklamasi 3 Yarali

Antalya’nin Serik ilçesinde park etmek istedigi aracinin kontrolünü kaybeden 82 yasindaki sürücü, kaldirima çikip sahibi oldugu restorana daldi. Aracin kontrolünü saglayamayan kadin, yolun karsisina geçip baska bir is yerine çarpti. 3 kisinin yaraladigi kaza ani güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

82 Yasindaki Sürücü Ortaligi Savas Alanina Çevirdi Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, Serik ilçesine bagli Merkez Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Zülfiye Y. (82) aracini evinin önüne park etmek istedi. Fren yerine gaza basan kadin sürücü bir anda otomobilin kontrolünü kaybedip kaldirima çikti. Pide restoraninda disarda oturan müsterilere çarpmamak için direksiyonu kiran sürücü bu kez de yolun diger tarafinda bulunan bir baska restorana daldi. Kazada sürücü ile birlikte masada bulunan müsterilerden 2 kisi yaralandi. Kaza sonrasi ihbar üzerine olay yerine 112 saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Zülfiye Y. ile ismi belirlenemeyen diger yaralilar Serik Devlet Hastanesine kaldirildi. Kaza yapan aracin dogal gaz hattina çarpmasi sonucu gaz kaçagi meydana geldi ve ekipler tedbir amaçli gazi kesti.

Kaza ani kamerada

Kaza ani bir isyerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilirken, 2 yasindaki bir çocugun kazada yere düstügü ve babasinin tarafindan yerden alinmasi görüntülere yansidi. Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Restoran sahibi Selçuk Sasmaz, "Ben pide pisirirken bir araç bizim dükkana dogru geldi. Kendisi dükkan sahibi olur. O anda disarida oturanlar vardi. Allah’a sükür can kaybi yok ama yaralilar var. Kaldirimdan geldi arabalara motorlara vurarak karsiya geçti. Masada oturanlar vardi bebege vurdu ama Allah’tan bir sey olmadi. Burnu bile kanamadi ucuz kurtuldu çok sükür" diye konustu.

Kaynak: İHA