Alkollü Sürücü Istanbul Bölge Hakemlerinin Aracina Çarpti Açiklamasi 3 Hakem Yarali

Fatih Samatya‘da alkollü oldugu iddia edilen sürücü idmandan çikan Istanbul bölgesi hakemlerinin içinde bulundugu araca arkadan çarpti. Kazada hakemlerden 3’ü yaralanirken, kaza yapan sürücü ise olay yerinden kaçti.

Kaza, aksam saatlerinde Sahil Kennedy Caddesi Samatya mevki Atatürk Havalimani istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, Istanbul Bölgesi hakemleri Ugurcan Fidan, Muhammed Ömür, Bahadir Ileri, Berk Tezcan idmandan çiktiktan sonra araca bindi. Araçlariyla yolun karsi tarafina geçen hakemler bilinmeyen bir nedenle yol kenarina park ederek araç içinde beklemeye basladi.

Bu sirada arkadan gelen ve sürücüsünün alkollü oldugu iddia edilen 34 GK 9508 plakali araç kontrolden çikarak, içinde Ugurcan Fidan Muhammed Ömür, Bahadir Ileri ve Berk Tezcan’in bulundugu 34 DNM 048 plakali araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle kaldirma savrulan araçtaki 3 kisi sikisirken, olayi gören civardaki vatandaslar durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldi. Itfaiye ekipleri ise sikisan kisileri kurtarmak için çalisma baslatti. Araçtan çikarilan Muhammed Ömür, Bahadir Ileri ve Berk Tezcan saglik ekiplerinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan çevre hastanelere kaldirilirken, araç sürücüsü Ugurcan Fidan kazayi yara almadan atlatti. Olayin ardindan kazaya karisan 34 GK 9508 plakali araç sürücüsü olay yerinden araci birakarak kaçti.

Aracin içinde alkol siseleri bulundu

Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücünün aracinin içinde alkol siseleri görüldü.

Alkollü oldugu iddia edilen kisiyi yakalamak için polis ekipleri genis çapli inceleme baslatti.

“Kadin kayboldu gitti”

Olayi gören bir vatandas, “Dörtlülerini yakmis duruyordu. Bu araba da suradan geliyordu frene basti. Frene basinca araba oldugu gibi kayinca bunu içine soktu. Arkadaslar araç içinde sikisinca beyazli bir arkadas vardi gittik onu arkadan çikardik. Ondan sonra bu kadin kayboldu gitti. Yanindan bir de beyazli bir adam vardi kisa boylu o da kayboldu” dedi.

Kaynak: İHA