Ordu'da Engelli Ve Yasli Kadinin Ulasim Sorunu Çözüldü

Ordu’nun Altinordu ilçesinde yasayan engelli ve 74 yasindaki kadinin yol problemi, Altinordu Belediyesi tarafindan yürütülen beton yol çalismasi ile sona erdi.

Ordu'da Engelli Ve Yasli Kadinin Ulasim Sorunu Çözüldü
Kirazlimani Mahallesi Yesiltepe Sokak’ta yasayan engeli ve rahatsizliklari bulunan Durdane Medin’in düzenli olarak gereken hastane kontrolleri, yol sorunu nedeniyle zor hale geliyordu. Ambulansin da giremedigi yolda saglik görevlileri de güçlük çekerken, durumdan haberdar olan Belediye Baskani Askin Tören’in talimati ile ekipler alanda çalisma baslatti. Ekipler, ulasimi zor olan alanda beton yol çalismasi yaparak, yasli kadinin yillardir bekledigi problemi ortadan kaldirdi.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Hizmet ve çalismalarimizin merkezinde insan var. Durdane teyzemizin de bu sehirde yasayan hiçbir canin da sikinti ve sorunlarina kayitsiz kalamayiz. Bizim önceligimiz insanimizin hayatini kolaylastirmak, yasam standardini ve konforunu artirmak. Durdane teyzemize saglikli ömürler diliyorum. Onun yüzünün gülmesi ve hayir dualari bizim için her seyden daha degerli” dedi.

Ulasim sorunu çözülen Durdane Medin ise yillardir yasadigi yol probleminin çözüme kavustugunu ifade ederek, Belediye Baskani Askin Tören’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA