Manisa Büyüksehir Belediyesi Iki Jenerasyonu Bir Araya Getirdi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi, 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü ve Dünya Çocuk Günü dolayisiyla Atatürk Kent Parki’nda anlamli bir etkinlige imza atti. Ismail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Atatürk Kent Parki Kresindeki miniklerle bir araya geldi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Iki Jenerasyonu Bir Araya Getirdi
Manisa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü ve Dünya Çocuk Günü olmasi dolayisiyla önemli bir organizasyon düzenlendi.

Atatürk Kent Parki’nda düzenlenen organizasyona Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Gökhan Aslan katildi.

Programin ilk bölümünde Ismail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Ustamehmetoglu ve Aslan’in katilimiyla kahvaltida bir araya geldi. Programin devaminda Atatürk Kent Parki Kres ve Gündüz Bakimevi ögrencileri, huzurevi sakinleri ile bulustu. Minikler, hazirladiklari gösterileri ile huzurevi sakinlerini oldukça mutlu etti. Programin sonunda minikler, büyüklere çiçek takdiminde bulunurken; huzurevi sakinleri de çocuklara kirtasiye malzemesi hediye etti. Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu da Baskan Cengiz Ergün tarafindan gönderilen hediyeleri huzurevi sakinlerine takdim etti.

Atatürk Kent Parki Kres ve Gündüz Bakimevi Müdürü Basak Ustamehmetoglu, düzenlenen etkinlik hakkinda yaptigi açiklamada, “Bugün iki güzel günü bir arada kutluyoruz. Gelecegin yaslilari, onlarda geçmisin gençleri olarak bir araya geldiler. Gayet güzel bir etkinlik oluyor. Bu etkinliklerimiz sik sik yapmayi düsünüyoruz. Çünkü yaslilarimiz bizim için çok çok degerli, onlarin da motivasyona ihtiyaci var. Çocuklarimiz çok kiymetli. Bize bu imkanlari tanidigi için Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e tesekkür ediyorum. Insallah gelecege umutla ilerleyecegiz. Atatürk ve Cumhuriyetle kalalim” diye konustu.

1 Ekim Dünya Yaslilar Günü ve Dünya Çocuk Günü etkinligi hakkinda konusan Manisa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Gökhan Aslan, “1 Ekim Dünya Çocuklar Günü ve ayni zamanda Dünya Yaslilar Günü. Biz de Manisa Büyüksehir Belediye Baskanligi olarak bugünü çocuklarimiz ve degerli büyüklerimizle birlikte kutlayalim istedik. Iki jenerasyon bir arada. Bir hediyelesme töreni düzenledik. Buradaki amacimiz hem çocuklarimizi hem büyüklerimizi sevindirebilmek. Sonuçta hepsi bizim kiymetlilerimiz. Bizlere verdikleri desteklerden dolayi Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA