CHP'li 10 Büyüksehir Belediye Baskani Ordu'da Esnaf Ziyareti Gerçeklestirdi

CHP’li 10 büyüksehir belediye baskani, Ordu’da düzenlenen "Büyüksehir Belediye Baskanlari Bulusmasi" programinda bir araya geldi, ardindan esnaf ziyareti gerçeklestirdi.

CHP'li 10 Büyüksehir Belediye Baskani Ordu'da Esnaf Ziyareti Gerçeklestirdi
Boztepe’de bir otelde düzenlenen toplantinin ardindan belediye baskanlari Altinordu ilçesinde esnaf ziyareti gerçeklestirdi. Esnaf ziyaretinde belediye baskanlari kendileri için belirlenen caddelerde esnaf ve vatandaslar ile bir araya geldi, kendileri ile fotograf çekinmek isteyen vatandaslar ile hatira fotografi çektirdi.

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskani Yilmaz Büyükersen, Tekirdag Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Albayrak, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün, Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas ve İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, kendileri için belirlenen noktalarda vatandaslar ile bir araya geldi, esnaf ziyareti gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA