Çaglayan Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz Yeni Yilin Il Ziyaretini Karaman'a Yapacak'

AK Parti Karaman Il Baskani Abidin Çaglayan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Karaman programi için hazir olduklarini söyledi.

Çaglayan Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz Yeni Yilin Il Ziyaretini Karaman'a Yapacak'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in 8 Ocak Cumartesi günü Konya-Karaman Yüksek Hizli Tren hatti ile 70 yatirimin açilisini yapmak üzere Karaman’a gelecek olmasi nedeniyle AK Parti Il Baskanliginda bir basin toplantisi düzenlendi.

Toplantiya Il Baskani Abidin Çaglayan ile AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Seker, Selman Oguzhan Eser ve partililer katildi.

Toplantida konusan Il Baskani Abidin Çaglayan, Cumhurbaskani Recep Erdogan’in 2022 yilinin ilk mitingini Karaman’da yapacak olmasindan dolayi mutlu olduklarini ifade ederek, “Bu Karaman için ayrica bir sanstir. Bildiginiz gibi Cumhurbaskanimiz yarin saat 14.00 itibariyle mitingin yapilacagi 15 Temmuz Aktekke Demokrasi Meydani’nda olacak. Burada Karaman’in bekledigi en önemli projelerden birisi olan Yüksek Hizli Treni hizmete açacak. Böylece bir rüyamiz gerçeklesmis olacak. AK Parti’nin 20 yillik hizmetleri, 20 yillik eserleri saymakla bitmez. Insallah yarin Karamanimizda da 70 eserimizin açilisi yapilacak. Karaman’imiza, memleketimize ve milletimize hayirli olsun. Karaman’imiz daha büyük hizmetlere kayik. Biz onu biliyoruz. Bu vesileyle Sayin Cumhurbaskanimizin 2020 yilinda ilk mitingi, ilk ziyareti Karaman olacak ve biz bunu önemsiyoruz. Liderimizin Karamanlilarla bulusmasi bir bayram havasinda olacak. Teskilat olacak tüm hazirliklarimizi yaptik. Karamanli hemserilerimizi de Cumhurbaskanimiza destek vermeye ve bulusmaya davet ediyoruz” dedi.

Milletvekilleri Recep Seker ve Selman Oguzhan Eser’de Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i Karaman’da en iyi sekilde agirlayacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA